A legjobb árú iPhone 6 tok

Na jó ezzel az iPhone 6 tok jelzővel kicsit füllentettem. Bár, az ára nem a legalacsonyabb. Ár érték arányban ez az Apple tok valószínűleg az összes másik tokot veri. Hihetetlen minőség, ütésállóság, és az egyik legjobb összeszerelési és gyártási minőség amivel valaha találkoztam.

Amiért érdemes iPhone tokot használni

A legtöbb telefon, bármennyire is ellenálló anyagból készült nem képes megvédeni a kijelzőt, vagy a fontosabb belső alkatrészeket, egy nagyobb esés esetében. Ezért ez a tok tartalmaz egy elöl és hátul, hogy beépülő biztonságosan együtt. Annak érdekében, hogy a víz kiszoruljon az iPhone 6 tokból, a tok gumi tömítést használ, amely illeszkedik a horonyba a hátlapon. Mint minden tömítések, akkor legyen tiszta és mentes a szennyeződéstől, homok, vagy a haj megfelelő működéséhez, így meg kell, hogy szabaduljunk tőle, mielőtt telepítjük a telefonra a tokot.

Az első egy vékony műanyag képernyő védő, hogy van egy vékonyabb gumiszerű film, hogy fedezze a Home gombot, amely azt is lehetővé teszi a Touch ID használatát a tokon keresztül is.

Az alsó Lightning port és fejhallgató-csatlakozó borítja lágy gumi szárny, hogy a dugók a két belépési pontok. Ez biztonságosan illeszkedik. Az egyik legfontosabb, hogy a dizájn valószínűleg mindenkinek meg fog felelni, mert az ütésálló Apple iPhone 6 tok többféle színkombinációban is kapható, kezdve az arany színtől akár a Rose Gold árnyalatig. A kamera által lefedett kemény bevonatú optikai lencse, mely úgy tűnik, nem befolyásolja a fénykép minőségét a prémium anyaghasználatnak köszönhetően . Egy dolog, amit szeretek a Catalyst esetben az, hogy jön egy zsinór, amivel könnyedén fel tudjuk lógatni a telefont szinte bárhova, mégis könnyen hozzáférhetünk a legfőbb funkciókhoz.

iphone tokok

iPhone 6 tok tulajdonságok és funkciók

Eközben maga az eset elég egyértelmű – nem túlságosan terjedelmes, de még mindig szilárdan épült. Sőt, ha dobott ebben az esetben együtt, jó szerencsét próbál meg egymástól használata nélkül egy érmét, hogy a pop a tömítés, és segít feszítse nyitva. Természetesen a szilárd tömítés egy jellemző , nem hiba. A Catalyst eset megfelel a hadsereg 810G ütés és a ejtés-vizsgálati szabványának, és eddig IP-68 víz és por elleni. Még jobb, ha azt mondja, hogy Catalyst vízálló le egy csodálatos 16,4 láb – ez sokkal mélyebb, mint a legtöbb egyéb esetben azt állítják, vízálló mélyén 6 láb, vagy úgy.

Ütésállóság

ütésálló iphone 6 tokA kérdés az, hogy bízom benne, annyira, hogy ledobja az iPhone 6 tok 16 láb magasságból? Nem igazán. Miért ne? Míg a fordítás minősége jó, ott is egy csomó dolog, ami elromolhat. Ha nem veszi észre a haj a tömítés mikor pecsét a iPhone 6, én lehet, hogy csak annyi vizet okoz problémát. Semmiképpen. Minél több időt tölt a mély vízben, vagy durva ház, annál valószínűbb, hogy megtörje a tömítést. És a kockázat, az úton, nem az, hogy akkor elveszíti az iPhone 6 telefont. Lehet, hogy elveszíti az értékes nyaralási fényképhez. vagy arra, hogy egy telefonhívás vészhelyzetben. Csak mondom.

Por és vízállóság

Tehát mi a helyzet nagy? Nedves kalandok. Piszkos, poros kalandok. Vajon használni az eső, videofelvételt készít egy hegyi vihar? Egyértelműen. Hó? Egyértelműen. Lövések a vízipark, gyors búvárfotók, video epikus háztáji víz harcol? Igen igen igen. A legfontosabb az, hogy miután ebben az esetben segít elfog nagy képek és videó, amit csak nem valaha is másként.

(Mellesleg, ha keres egy kamera, amit tehet, mély víz alatt, és úszni hosszú ideig, a legjobb megoldás az egyik 10 legkeményebb vízálló kamera jelenleg rendelkezésre álló – ezek mind-mind nagy képek és videó ésszerű ár pont.)

Összegzés és ár-érték arány

A Catalyst iPhone 6 tok jó megjelenésű, viszonylag vékony ütés és por álló, vízhatlan tok. Az egyetlen hátránya az, hogy ez egy kicsit tompította a telefonhívások – működőképes, de nem annyira éles nélkül. Segítségképpen Catalyst használ akusztikus membránok. Ha többnyire szöveges kommunikálni, audio talán nem is olyan tényező akkor egyáltalán – csak azt tudom, hogy ez ugyanaz a tényező, akkor meg kell vizsgálni minden vízálló tok: mindannyian meglepően jó, de kissé tompa hang telefonhívásokat. Összegzésül egy tökéletes ár érték arányú tok, akkor ha valaki robusztus kinézetű tokra vágyik és szeretne egy szinte elpusztíthatatlan védőtokot magának, egy jó iPhone 6 tok személyében. Már régóta használom és szinte csak ajánlani tudom.