A legújabb iPhone tokok tesztelése – 2021

Védd meg mobiltelefonod 2021-ben is a legjobb prémium iPhone 12 tokjainkkal. A legújabb Apple 6,1 hüvelykes iPhone 12 és iPhone 12 Pro készülékek talán az elmúlt évek legújabb és leginnovatívabb telefonjai lettek, és általában, mint minden Apple késüzlék a piac legjobbjaiközé tartoznak. 2020-as bemutatásukat hatalmas siker övezte, bár sajnálatosan a vírushelyzet miatt, egy kisebb csúszásra kényszerült a bemutatás, a megszokotthoz képest. Ettől függetlenül, mi minden évben összeállítjuk a legjobb védőtokok listáját, amik közül érdemes választanod, ha meg akarod menteni készüléked az idő előtti lecseréléstől, illetve összetöréstől.

Szerencsére az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro egyaránt azonos kialakítású, így nem okoz gondot az alábbi esetek átböngészése, és egy hűvös modell kiválasztása, amely bármelyik modellhez megfelel. Az alábbiakban számos ajánlást találunk, amelyek a költségvetések és a stílusválasztás tartományát tartalmazzák. Noha ezeket az tokokat nem minden esetben teszteltük, értékük és kialakításuk miatt mindegyik felülmúlja a többit, és pozitív fogyasztói visszajelzések támasztják alá őket. A megbízható törésálló védőtokok mellett, a legjobb iPhone 12 tokok közül a Phonebox webáruház küldöttnekünk párat, tesztelés céljából. Érdemes egy pillantást vetni a készletükre, hiszen magyarországon egyedülállóan a leggyorsabb szállítási idővel dolgoznak, és akár már a rendelésed után egy nappal kézbeveheted a rendelt tokot. Na, de elég is a bemutatkozából, kezdjük a legjobb tokok tesztelését!

Mophie Juice Pack Air iPhone 12 tok

Nincs olyan funkcionális telefontok, mint a Mophie’s Juice Pack Air. Nem csak az iPhone védelme érdekében működik, hanem értékes erővel is feltölti. Akár vezeték nélkül is képes tölteni.
A háromszoros előnyöket figyelembe véve az 50 dollár körüli kikiáltási ár jelenleg meglehetősen alacsony.

aga a tok 2600 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely maga nagyobb, mint az iPhone belső akkumulátora. Ha ezt a kész pult megjelenést keresi, a Vivibin márvány megjelenésű tokokat kínál, különféle rózsaszínű, gyöngyházfényű árnyalatokkal. Ha ez nem a te stílusod, akkor többféle természeti és esztétikai kialakításuk is van, a legkülönfélébb színösszeállításokban

Arae bőr pénztárca védőtok

Ha azt szeretnéd, hogy egy teljes méretű fóliás pénztárca tárolja kártyáit és készpénzét a telefonja mellett, Arae számára van egy tok. A tokhoz rögzíthető fogantyúval van ellátva, és a telefonrész akár dönthető is, és a külső réteghez simulhat, hogy szögben megtámassza a média nézését. Nyilvánvaló, hogy ez a nagyobb telefontok nem fér el néhány zsebben. Ha ez nem kérdés, itt 10 dollárért (8 font, 13 euró) kaphat egy Arae tokot az Amazon-on.

Ha egy kicsit kifinomultabb bőrre vágyik a folio pénztárca tokjában, nézz körül,a Pegai bőrtokok között. Ez bizony drágább, mint a listán szereplő többi tok, de a „gesztenyebarna” szín szép és előkelőnek tűnik. A Pegai pénztárca három különálló zsebbel rendelkezik, ami hat kártya számára elegendő hely. Ha egy kis extra összeget akar fizetni, akár monogrammal is elkészítheti. A Pegai pénztárca 44 dollárba (kb. 34 font, AU 60 dollár) kerül itt az Amazon-on.

Otterbox Prémium iPhone 12 mobiltok

Az Otterbox Defender jól formázott polikarbonát héjba zárja iPhone 12 készülékét, amely nem akadályozza a kézibeszélő gombjaihoz vagy portjaihoz való hozzáférést, és egy extra szilikonréteggel van bevonva. A rendezett és védőfóliával felszerelt ablak lehetővé teszi az Apple logó számára, hogy meglátja a napfényt, de bár egy jelentős övcsipesz tok fedi a tok nagy részét a fokozott védelem érdekében, egyeseknek nem biztos, hogy tetszik az általános műanyag érzés. Mindenképpen egyet a közműszíjhoz.

Érdemes az ütésálló tokok között megemlíteni a A Griffin Survivor védelmet is. Ennek a középpontjában egy szilikonba ágyazott polikarbonát váz áll. Ez a gumi külső kiváló védelmet nyújt a cseppek ellen, míg a lezárt nyílások és az árnyékoló védelme kiváló munkát végez az eső és a homok elhárításában a hozzáférés veszélyeztetése nélkül. A telefon elülső oldala védelmet kap egy speciális karcálló filmből, amely nem befolyásolja az ujjlenyomat-érzékelőt, de különösen hangos környezetben befolyásolhatja a hívó fél hangjának hangerejét. Ellenkező esetben egy gyorskioldású övcsipesz kerekít egy mobiltokot, amely megfelel a katonai védelem igényeinek.

Griffin Reveal iPhone 12 tok

A Griffin Reveal hű marad a “ha megvan, pompázz” mondával az első klasszikus lökhárítónak tűnik. Az iPhone 12 telefontok alaposabb vizsgálata azonban átlátszó, gumírozott éllel bélelt polikarbonát héjat mutat, amely mindössze 1,6 mm vastagságot ad a kézibeszélőnek. Ez közepes és közepes szintű védelmet nyújt (ha leesik az átlagos kézi magasságról) anélkül, hogy leplezné kiváló technikájának megmunkált szépségét. Valószínűleg olyan minimalista, amennyire csak lehet.

A Cygnett UrbanShield kiadása is szorosan illeszkedő és sima, metszett élei hangsúlyozzák azt a szilárd védelmet, amelyet az iPhone 12-nak táskában vagy zsebben lévő kulcsok és érmék ellen nyújt. Az élek szorosan tartják a kézibeszélőt anélkül, hogy akadályoznák a gombokhoz való hozzáférést, és a ház előlapja körüli kemény gumiabroncs megvédi az üveget az eséstől, sőt az alumínium hátsó részén szép karbon szövésű részletekbe merül. Az Apple logó ablaka lezárja a megjelenést.

Speck CandyShell Grip-iphone 12 hátlap

Egy nagyobb iPhone hajlamosabb a leesésre, bárhogy is tartja. A Speck vékony markolatú tokja emelt gumiszöggel és texturált rácsokkal foglalkozik kétrétegű polikarbonát-poliuretán hátulján.
A telefont arccal lefelé az asztalra helyezve jó tapadást és az elülső üvegvédelmet mutat; még a hangerő- és a bekapcsológombok is gumírozott fedeleket kapnak, anélkül, hogy csökkentenék a hozzáférést. A katonai besorolású védelmi előírásoknak megfelelően tanúsítva ezzel szépen kell ülnie az iPhone készülékén.

Apple bőr tok iPhone 12 Pro készülékhez

Ha biztos akar lenni abban, hogy olyan kiváló minőségű iPhone 12 Pro tokot kap, mint maga a telefon, amely egyenesen az Apple-hez megy, valószínűleg jó kezdet. A bőrtok, amint a neve is mutatja, bőrből készült, és öt színben kapható – éjféli kék, nyeregbarna, rózsaszürke, barna és fekete. Ez egy egyszerű burkolat, amely eltakarja a telefon hátulját és oldalait, de mivel a bőr megjelenése és csúcskategóriája van, ráadásul elég vékony, így az iPhone 12 még vékonynak is tűnik.

 

A legjobb iPhone 12 szilikontokok

Nemrégiben homokviharban találtad magad? Griffinnek van egy telefontokja az Ön számára. A Summit kivehető övtokja kellemes és szilárd, sőt állványként is funkcionál. A tapadó héj vékony profilú, a korábbi Griffin védőkhöz képest, annak ellenére, hogy betontalan 10 láb esésvédelmet kínál. A tömítés minősége a legjobb, amit láttunk. A hátlap tetején található fül felhúzásával a készülék nyílásáig nyílik, amely karcálló képernyővédőt kap, amely nem akadályozza a TouchID-t, miközben az esőt és a szennyeződéseket távol tartja. Ne tévedjen, ez az védőtok nehéz. Nagyon nehéz.

Optrix Body Glove Pro tok: Ha szörfös, búvár, kaszkadőr vagy éppen kedveli azt a gondolatot, hogy fényképeket és felvételeket készítsen extrém körülmények között, vegye fontolóra az Optrix testkesztyű tokját iPhone 12 készülékéhez. Kezdetnek 20 lábig esésálló, masszív, zárt pántokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy kézibeszélőjét akár 10 méteres folyadékig is biztonságosan elmerítse. Minden akciójátékához tartozik egy integrált rögzítő rendszer, amely készen áll az Optrix különálló szelfi Monopodjára, a Super Suction csészére (szörfdeszkákhoz stb.), A mellkaspánthoz és a Tripod Flex-hez. Nem csak, négy cserélhető lencsével rendelkezik, köztük nagylátószögű, teleobjektívvel és makróval. Bizony, a Body Glove Pro nem a mindennapi tokja, de az iPhone-ját sokkal izgalmasabbá teheti nyaraláskor…

Remélhetőleg ezzel a kis összeállítással tudtunk segíteni, mind a jelenlegi és a már meglévő iPhone tulajdonosoknak a választásban. A legfontosabb dolog a megfelelő tartozék kiválasztásában az, hogy figyeljük a telefonunk típusára, mert csak egy ahhoz megfelelően kialakított tok fog precízen és hézagmentesen illeszkedni. Amennyiben elrontanán a rendelést, akkor sem kell pánikba esni, hiszen ma már a legtöbb webáruházba visszaküldhetjük a rnedelésünk és ők ingyen becserélik a megfelelő típusra.