Legjobb gyártók

Ezen az oldalon feltüntetjük a legjobb gyártókat és jellemezzük őket pár mondatban:

SPECK

Elkészítjük díjnyertes esetek tervezték, hogy hatást-, és hogy egy. 2001 óta, mi már így megkülönböztető termékek a világ legjobb okostelefonok , tabletta , laptopok , órák és hátizsákok . Speck teszi olyan termékeket, amelyek az ütközés, hogy megvédje a tech támaszkodik. Az egyensúlyt a vékony vonalak és a katonai minőségű védelmet biztosítunk a különbség akkor látni és érezni.

SPIGEN

Minden Spigen termékeket gyártják prémium anyagok folyamatos vállalatot, hogy  minőségi termékeket, amelyek vékony, karcsú, és egyszerű. Ennek elsődleges, mi minden egység  tervezett és fejlesztett Kaliforniában.

ZAGG

Mi van a névben? Ha a név Phillip forgácsolás, kombinációja találékonyság, inspiráció, és az irónia. Az év volt 2005, és Phillip dolgozott a garázsában. Ő kapott egy órát, mint egy ajándék, és elhatározta, hogy megtalálja a módját, hogy megvédje a törés, csorbulás, és a karcolásoktól. Ő megtalálta a megoldást egy hihetetlenül tartós film eredetileg, hogy megvédje a katonai helikopter pengék nagysebességű károkat. A robbanás az inspiráció és néhány csíp később az első invisibleSHIELD tervezés készült, és ZAGG született.