Megéri várni a legújabb iPhone 12 tokokra

A 8 éve tartó tradíció most megszakad. Az iPhone 12 szériája az előző évektől eltérően 2020-ban szeptember közepén debütál, pár hetes csúszással a korábbi modellekhez képest. Főleg a jelenlegi körülmények miatt kényszerült az Apple a csúsztatásra, mivel a beszállítói sem tudtak időre teljesíteni a vírushelyzet miatt.

iPhone tokok és ütésálló forma

A dátummal együtt a telefon külseje is alapvetéseiben változik meg, visszatér az egyik klasszikus elődjéhez, és a szögletes, markánsabb, határozottabb vonalak jellemzik majd. Az anyaghasználatban az acél váz még jobban kiemeli az új formavezetést, így igazi presztízs telefon lehet az iPhone 12 széria minden modellje. A színekben is nagy változásokra számítunk. Eddig egy mélyebb, elegánsabb színről hallottunk pletykákat, ami a navy blue, vagyis a tengerészkék, ez egy nagyon jó választás lenne, mivel illik a fémes, szögletes új kivitelhez. A készülék külsejében történt hatalmas változások miatt fontos, hogy új iPhone tokokat válasszunk a telefonra. Szerencsére ebben segített nekünk a RealCase.hu az új iPhone tok kollekciójával, ami tartalmaz többek között valódi fából készült telefontokot, lebomló növényi alapanyagú eco tokot is. Az előzetes bejelentések szerint tökéletesen kompatibilis lesz az Apple csúcsmodellel, annak ellenére, hogy már a telefon piacra lépése előtt megvásárolható.

Milyen iPhone modellek érkeznek?

Négy új telefonra számítunk, az iPhone 12 alapmodellre, és a több tudással bíró iPhone 12 Pro, iPhone 12 Max valamint az iPhone 12 Pro Max modellre. A külső fontos, de a belső ami megtart szokták mondani, így hát nem csak a design de a fejlesztések is követik a trendeket. Az egyik legfontosabb feature, hogy 5G jel fogadására is alkalmas lesz a legújabb Apple telefon, amivel az internetezési élményünk egy teljesen új szintre emeledik. Szerencsére világszerte egyre több helyen elérhető az 5G így utazás közben is nagy hasznát vesszük.

Az új iOS 14 applikációk

A telefonnal együtt az iOS 14 operációs rendszer is megjelenik. Az újítások egyértelműen abba az irányba haladnak, hogy az iPhone telefonjainkat személyre szabhatjuk. Az Androidos ismerősök mostantól nem mondhatják, hogy nálunk sokkal több egyedi lehetőség van. Mit is jelent ez? A kezdőképernyőn az ikonokat úgy pakolgathatjuk ahogy szeretnénk és egyedi méreteket állíthatunk be magunkat. Így a számunkra fontosabb és gyakrabban használ alkalmazásokat kiemelhetjük, ami egy nagyon szuper újítás lesz. Siri a megszokott módon velünk marad, de sokkal több mindenben lesz majd a segítségünk, például hangüzenetet is tud majd küldeni.

Új fordító applikáció is került az iOS 14-be ami automatikusan 11 nyelvre le tud nekünk fordítani szövegeket. A Memojik is továbbfejlesztésre kerültek, még több fajta arcot, kifejezést, mimikát hozhatunk létre. A kerékpárosoknak is van egy jó hírünk, az Apple Map mostmár számukra is megkeresi a megfelelő útvonalat, nem lesz szükség külön térkép használatára, ha bringával mennénk a munkába vagy egy jó kis túrára indulunk két keréken.

Új telefontok kollekció

Ha szeretnénk még egyedibbé tenni a telefonjainkat, akkor válasszunk különleges iPhone 12 telefontokot a készülékhez. A RealCase cég itthon egyedülálló telefontok kínálatában mindenki megtalálja azt amire szüksége van. Aki nem szeretné az új telefonját eltakarni nekik a strapabíró, színes de átlátszó RealCover tokok lesznek a befutók. Akik imádják a csillogást és a nyarat azoknak a 3 féle színben kapható RealShell valódi kagylóval készült iPhone tokokat ajánljuk. Ha biológiailag lebomló, környezetbarát tokra szavazol, akkor mindenképp a RealCare iPhone hátlapok között nézz körül. És végül a természetbarát utazóknak, akik szeretik az egyedi megoldásokat az igazi fából készült RealWod tokokat ajánljuk, amikkel a zsebükben magukkal vihetnek egy darab természetet.

forrás: https://www.realcase.hu