Rendhagyó Samsung Galaxy S7 tok tesztelés

Miután a Samsung továbbfejlesztette aktuális legjobb telefonját, itt volt az ideje a gyártóknak Samsung Galaxy S7 tok trendet követni, még kényelmeseb, még hasznosabb és főképp használhatóbb tokokat létrehozni. A készülék maga gyönyörű, mint az is, hogy hajlított kijelzője van. Az utóbbi azonban sajnos törékeny, és nagyon drága kicseréltetni, továbbá az alumínium test hajlamos behorpadni ha leejtik. A legfontosabb lépés mindenkinek az, aki ilyen készülékre adj a fejét, ha beszerez egy Galaxy S7 tokot, mielőtt még súlyos költségekbe verné magát.

Samsung Galaxy S7 tok

Az általunk tesztelt felhozatala következőkből áll. Ez egy vékony, kétrétegű esetén, amely egyesíti a kemény polikarbonát külső héjat egy belső rétegek, mely rugalmas TPU anyagból van. Vannak széles, könnyen hozzáférhető nyílások a hangszórónak és a csatlakozó portoknak is az alsó széle, és a gomb burkolatokat úgy tűnik, hogy megfelelően jól működik. A gyártó azt állítja, hogy alávetették a kötelező ütésteszteknek, ezáltal megkapta a MIL-STD 810G 516 képességet.

Katonai minősítés

Ezért képes túlélni a Samsung Galaxy S7 tokban készülékünk, egy 4 láb magasból történő szilárd felületre való ejtést.. Az alsó és felső része esetében is kiterjednek arra, hogy megvédje a képernyőn. Ez egy csiszolt fém hatását a hátán, és jön az arany, vörös arany, ezüst, vagy szürke. Vezeték nélküli töltés még mindig működik az esetben.

A szakmában az egyik leghíresebb gyártó a négy évtizedes múltra visszatekintő Pelican sokat tud már a védőtokokról. Ez egy tisztességes ajánlat. A legújabb védelmet az S7 érdekében állították szolgálatba. Egy műanyag héj és néhány ütéscsillapító TPR, hogy minden rezgést megfelelően csillapítson.

Kezelhetőség

A tapintható gomb burkolatok tartósak, és vannak pontos nyílások a telefon kameráját és portoknál. Az eset is átitatja a telefon néhány további tapadást. Van egy porvédő ajakkal a felső és az alsó, hanem kivágások az oldalán segítségével mindig kihasználják a görbe éleket. Igaz, akkor érdemes párosítani egy képernyővédő fólia teljes nyugalmat. Ez, a többi komoly ütésálló Samsung Galaxy S7 tokokkal együtt elég vastaggá teszi, az amúgy vékony telefont, cserébe azonban tökéletes védelmet biztosít neki.

Ütésálló egyedi S7 tokok

Vannak olyan emberek, akik szeretik egy helyen tartani a pénzüket/bankkártyájukat, és telefonjukat. Nekik találták ki ezt a kétrészes tokot a pontos illeszkedéssel. Van egy rugalmas TPU tok belsejében, amelyet egy szép díszítő hátlap takar el – egy réteg polikarbonáttal a tetején, hogy a sportos Seidio tok puha tapintású legyen, és némi prémium érzetet sugározzon a 7.-ik szériájú Samsung Galaxy S7 toknak.

A tokok használhatósága

Ez is kényelmesen kézben tartható, így a telefon néhány apróbb méretnövekedést leszámítva megfelelő fogású marad. A design elég egyszerű, kivéve a csillag funkció, amely egy cink-ötvözet kitámasztó, amely magán viseli a Seidio logó. Ez az erős, és van egy mágneses zár, hogy tartsa az útból, ha nem használja. A tök jelenleg feketében, vöröses árnyalatban és zöldben érkezik hozzánk, de hamarosan várható több különböző szín feltűnése is a piacon.

A Fusion Air egy tökéletes

megoldás a Phonebox-tól, a vékony Samsung Galaxy S7 tok kedvelőknek. Könnyű, és mégis megfelelő védelmet nyújt a rugalmas TPU anyaghasználatának köszönhetően. Úgy terveztek, hogy megvédje a készüléket a nemkívánt karcolásoktól és törésektől. Ezek az esetek nem nyújtanak kiemelkedően masszív védelmet, mégis közkedveltek, mivel az a véljük, hogy megőrizzék a Galaxy S7 hihetetlenül szép alap dizájnját.